Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırma Ayyıldıztepe Mahallesi'nin sağlığı Dr. Murat Ergöz'e emanet

Bandırma Ayyıldıztepe Mahallesi

Bandırma'da, Dr. Murat Ergöz'ün görev yaptığı Cemal Eriş 8 No'lu Aile Sağlık Merkezi başarıyla hizmet veriyor.

Bandırma’da, Dr. Murat Ergöz’ün görev yaptığı Cemal Eriş 8 No’lu Aile Sağlık Merkezi başarıyla hizmet veriyor. Eski ismi “Marmara Evleri” olan Ayyıldıztepe Mahallesi’nde hizmet veren Aile Sağlık Merkezi’nin sorumlu doktoru Murat Ergöz, yaklaşık 4 bin kişinin yaşadığı mahallelerinde genellikle Karadeniz, Orta Anadolu, Güney Doğu Anadolu ve Balıkesir’in ilçelerinden gelen vatandaşların oturduğunu belirtirken, şunları söyledi:
“Mahallemizde, genellikle sosyo-ekonomik durumları düşük aileler oturuyor. Ancak bu aileler, aile sağlık merkezinin, kendileri için bir nimet olduğunu biliyor ve hizmeti takdir ediyorlar. Sağlık merkezimizden yararlanan ailelerinin şu andaki en büyük sıkıntısı, Yeni Mahalle ve Beyaz Evler’den gelen vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarıdır. Belediyemizin, son günlerde toplu taşıma araçlarında yaptığı yeni düzenleme nedeniyle bu mahallelerimizdeki bilhassa yaşlı vatandaşlarımızın, sağlık merkezimize ulaşımları zorlaştı. Belediyemizin, bu durumu dikkate alacağına inanıyorum.”
Daha önce 16 yıla yakın süre 600 Evler Mahallesi’ndeki Aile Sağlık Merkezi’nde görev yaptıktan sonra Ayyıldıztepe Mahallesi’ndeki Cemal Eriş Aile Sağlık Merkezi’ne gelen Dr. Ergöz, şöyle konuştu:
“Sağlık merkezimizi daha iyi hizmet verebilecek duruma getirmek için binanın mantolamasını yaptık. Binanın dış cephesini, çok sevdiğimiz Bandırmaspor’umuzun renkleri olan bordo-beyazla boyattık. Belediyemizin desteğiyle çevre ve bahçe düzenlemesini gerçekleştirdik. Otomatik jeneratör sistemini ve otomatik açılan kapı sistemini kurduk. Bu yeniliklerimize, “Ayvaz” diye bilinen Bandırmalı işadamı Ertuğrul Aydos büyük destek verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz. Böylece vatandaşlarımız, nezih ve huzur dolu bir ortamda hizmet alma olanağına kavuştular.”
Dr. Murat Ergöz, aile sağlık merkezine gelen vatandaşlarda genellikle diyabet(şeker), hipertansiyon, alt ve üst solunum enfeksiyonları, mide ve gerilime dayalı rahatsızlıklar görüldüğünü sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Erdogan attila
17.11.2016 21:21:48
Allahım mesleğinde güç ve kuvvet versin.seninle gurur duyuyoruz.Selamlar

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı